HAYDİ 23 NİSAN´DA RENK FESTİVALİNE

HAYDİ 23 NİSAN´DA RENK FESTİVALİNE

Yüzbaşı Mustafa Ertuğrul İlkokulu olarak bütün öğrencilerimiz eTwinning projesi kapsamında atık malzemelerden yaptıkları kumbaralarında para biriktiriyor.

03.04.2019 349

Okulumuz öğrencileri, İngilizce öğretmeni Emine AYAZ ŞAHİN ve Sınıf Öğretmeni Funda Yenilmez’in rehberliğinde 23 Nisan Haftası´nda gerçekleştirecekleri resim yapma etkinliği için kullanacakları malzemeleri temin etmek amacıyla atık malzemeden yaptıkları kumbaralarında para biriktiriyorlar. ´´Haydi!23 Nisan´da Renk Festivaline´´ isimli eTwinning projesinin mart ayı etkinliği çerçevesinde ay boyunca para biriktirilmeye devam edilecek. Etkinlikle öğrencilere tutumlu olma bilincinin verilmesi yanında Çocuk Bayramı´nı coşkuyla kutlama sürecine de hazırlık yapılmaktadır.

 

Öğrencilerimizin psikolojik, sosyal ve duygusal gelişimlerinde resim yapmanın rolü ve önemi büyüktür. Çocuklarımız iç dünyalarını renklerle yansıtır. Renklerin resim yapmadaki rolü ve işlevi üzerine bu projeyi gerçekleştirmekteyiz.

 

Öğrencilerimizin 23 Nisan bayramını coşku ve heyecan içinde yaşadıkları bu günde duygularını kâğıda dökecekleri, renklerle dans edecekleri bir ortam sağlamak. Sadece öğrencilerimizle değil tüm okul öğretmenleri ve idaresi ile ‘’renklerin dilinde’’ konuşmak için sözleşiyoruz.

renk festivali

renk festivali

renk festivalirenk festivalirenk festivalirenk festivalirenk festivalirenk festivalirenk festivalirenk festivali